Tuotevalikoima

Tuotevalikoima

Young Living tarjoaa laajan valikoiman puhtaita luonnontuotteita tukemaan hyvinvointia. Eteeristen öljyjen lisäksi löytyy tuotteita kodin puhdistukseen, henkilökohtaiseen hygieniaan, kauneudenhoitoon sekä ravintolisiä. Tuotteita yhdistää yrityksen ydintuote, eteeriset öljyt.

Eteerisiä öljyjä käytän monessa tilanteessa: aamulla virkistämään, työpäivän aikana lisäämään keskittymistä, urheillessa antamaan lisäboostia ja illalla rentoutumiseen. Ne ovat korvanneet hajuvedet ja toimivat pyykin raikastajana. Ravintolisäöljyjen myötä leivonnaisia voin maustaa esanssien sijaan muutamalla tipalla aitoa luonnon makua.

Lasten myötä aloin kiinnittämään huomiota kodin kemikaalikuormaan ja lähdin sitä keventämään jo ennen kuin olin edes kuullut eteerisistä öljyistä. Young Livingin tuotteiden tultua perheeseemme olen saanut helposti karsittua kemikaalikuormaa ja tuotua kotiin samalla miellyttäviä tuoksuja suoraan luonnosta.

Thieves–puhdistussarja tarjoaa mahdollisuuden pitää koti siistinä ilman turhia myrkkyjä. Tämän sarjan avulla on meillä karsittu kemikaaleja niin keittiöstä kuin siivouskaapista ja voin ottaa lapset hyvillä mielin mukaan siivoamaan. Pyykki peseytyy puhtaaksi pelkkiä luonnonaineosia sisältävällä pyykinpesuaineella ja jokaisen konmarittajan lempituote on saman sarjan yleispesuaine, joka yksin riittää kodin puhtaana pitämiseen ja tekee kodin muut pesuaineet turhiksi. Lasten suosikiksi on valikoitunut hammastahna, enää ei kaupan tahnat kelpaa.

Ravintolisät saavat lisätehoa eteerisistä öljyistä. Tuotteisiin tarkoin valitut öljyt tehostavat ravintoaineiden imeytymistä tai toimivat antioksidanttina suojaamassa ravintoaineita, esimerkiksi OmegaGizessa eteeriset öljyt estävät herkkiä omega3-rasvahappoja hapettumasta.