© 2017 Ulla Somerma

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
Please reload

Viimeisimmät kuulumiset

Elokuvia ja eteerisiä öljyjä

 

Vietimme pitkästä aikaa elokuvaillan ja tein tarjolle appelsiinista broilerisalsaa tortilloiden ja nachojen rinnalle. Appelsiini+ -ravintolisäöljy tuoksuu raikkaalta ja tuoreelta pirskahdukselta täydelisesti kypsyneestä hedelmästä, se tuoksu sekä rauhoittaa että piristää. Appelsiini (citrus sinesis) on tunnetuimpia sitrushedelmiä ja yksi monikäyttöisimmistä, se sopii hyvin sekä makeisiin että suolaisiin ruokiin tai maustamaan juomavettä tai smoothieta. Oletko jo päässyt maistamaan Ningxia –antioksidanttijuomaa? Appelsiinin aromin löydät myös siitä. 

 

 

Appelsiinin eteeristä öljyä ei valmisteta höyrytislaamalla, kuten useimpia eteerisiä öljyjä, vaan se kylmäpuristetaan appelsiinin kuorista. Yhdessä 5ml pullossa on 80 appelsiinia puristettuna pisaroiksi. Vaikka valmistusmetodi on eri, puhtaus ja laatu on silti huippuluokkaa. Appelsiini valmistetaan öljyksi pian poimimisen jälkeen, jolloin kaikki ominaisuudet ja aromit ovat vielä tallessa.
 

 

Appelsiininen broilerisalsa

300g broilerin filesuikale

1 iso paprika

1 pieni sipuli

1rkl tomaattimurskaa

2 valkosipulikynttä murskattuna

suolaa

pippuria 

2 tippaa appelsiini+ -ravintolisäöljyä

Please reload

Please reload

Arkisto