Rakkaudesta öljyihin

Hyvinvointia puhtaasti luonnosta
 

Rakkaudesta öljyihin

Lämpimästi tervetuloa Rakkaudesta Öljyihin –tiimin sivuille. Olen kerännyt tälle sivulle tietoa eteerisistä öljyistä, jotta sinun olisi helppo aloittaa tutustumisretki eteeristen öljyjen ihmeelliseen maailmaan.

Eteeriset öljyt ovat olleet perheessämme käytössä kahden vuoden ajan. Olin juuri innostunut villiyrteistä, käynyt saippuantekokurssilla ja luin innoissani Rautavaaran Miten luonto parantaa –kirjaa, kun kuulin eteerisistä öljyistä ensimmäisen kerran. Pyysin jälleenmyyjän meille kotiin pitämään öljyesittelyä ja tein ensimmäisen tilaukseni.

Perheessämme on allergisia lapsia. Toinen toistaan haastavampia oireidensa kanssa. Kuopuksemme niin sanotusti räjäytti potin ja toi mukanaan melkoisen määrän haasteita. Oireilu oli voimakasta sekä iholla että suolistolla ja rajoitukset laajenivat ruoka-aineiden lisäksi pesuaineisiin, lisäravinteiden ja lääkkeiden makeutus- ja täyteaineisiin, jopa apteekin rasvoihin. Elimme allergiasuon syvintä vaihetta öljyjen tullessa elämäämme. Olen kiitollinen siitä yhteensattumasta, joka öljyt meille toi, koska koen niiden olleen tukena sekä oireilevien lasten että oman jaksamiseni kanssa.

"Olen saanut Young Livingin kautta hyvinvointia, energiaa, terveyttä ja kemikaalivapaan elämän"

Young Livingin tuotteet tulivat elämäämme kerralla ja pysyäkseen. Huomasin, kuinka voimallisia öljyt olivat ja jatkoin ensimmäisen tilaukseni jälkeen kuukausitilaajana. Aste asteelta vaihdoin kotimme puhdistus- ja hygieniatuotteita Young Livingin luonnollisiin ja puhtaisiin vastaaviin tuotteisiin ja yllätyksekseni huomasin, kuinka hyvin ne sopivat myös meidän oireilevalle lapsellemme.

Yksi hyvin konkreettinen hyöty, jonka olen öljyjä käyttämällä saanut, on laadukkaammat yöunet. Pikkulapsiperheessä valvotaan usein, eikä yöuni välttämättä ole laadukasta. Laventelin avulla nukahdan sekä illalla että öisten herätysten jälkeen nopeasti syvään uneen. Koen, että yöuni on katkonaisuudesta huolimatta palauttavaa. Ilokseni huomasin myös, että diffuuseriin alkuillasta laitettu laventeli rauhoitti iltahulinoita hurjasti ja lapset asettuvat yöunille rauhallisempina.

Lähetä lomakkeen kautta viestiä, kun haluat jonkun tiimistämme kotiisi

kertomaan öljyjen voimasta. Voit myös osallistua alueesi avoimiin  Öljytapahtumiin. Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinulle sopivin tapa

tutustua Young Livingin terapeuttisen asteen eteerisiin öljyihin.

Ole yhteydessä

Ulla Somerma

Young Living, Itsenäinen jälleenmyyjä

ulla.somerma@gmail.com

puh. 050 352 4325

ID 2925127

* täytäthän ainakin nämä tiedot

Kiitos yhteydenotosta!